Как да купя

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. 

За град София

- заявки, направени до 10 ч. се изпълняват до края на работния ден на посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

- заявки, направени след 10 ч. се изпълняват в рамките на следващия работен ден на посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

- Безплатна доставка за София при поръчка над 300 лв.
При поръчки под 300 лв. транспортът се заплаща допълнително.

- Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, и в случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите по доставката се заплащат при получаване на стоката.

За страната

- заявките за доставка на стока до различни населени места се приемат от понеделник до петък по един от следните начини:
• e-mail: order@eltrade.bg sales@eltrade.bg
• национален телефон за поръчки: 0700 11 0 33 (на цената на 1 градски
разговор)
• факс: 02/832 2030

- доставката се извършва с куриер за Ваша сметка или безплатно с наш транспорт при поръчки над 600 лв. с ДДС.


При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.